dimarts, 15 de març del 2011

Inauguració del nou col·legi (Neus)


Aniré cantant a la prada
on m'espera l'ombra d'un arbre.

Li demanaré una branca,
li demanaré una branca .

Amb la fusta blanca triada
i amb els cants que m'han de dar traça.

Em faré una balalaika
em faré una balalaika.

Amb aquesta cançoneta, introduïda previament per un poema que Esther i Jose Miguel li han llegit al senyor conseller hem inaugurat oficialment el nou col·legi de Tous
Tots tenim ,  dins nostre una gran emoció, abans pensàvem que els alumnes de 6º no el veuríem acabat, hui, es un dia molt especial i no ens cansarem de repetir-ho.
Esperem que aquest nou col·legi  el disfruten tots els nous cursos que vinguen, tant, com nosaltres farem.
I esperem que de la mateixa manera que d'un tros de branca es pot fer un balalaika per a interpretar infinites melodies, de les noves instalacions i material que ara tenim, serveixca per millorar el nostre aprenentatge i encaminar els nostres estudis amb éxit per a poder estar ben  preparats per anar a l'Institut  i a la Universitat. Això sí, mai tindrem que deixar de possar de la nostra part, per tindre tots un bon futur. 
Sempre recordarem l'antiga escoleta del poble, que era la nostra segona casa i on tants bons moments hem passat. Però els temps canvien on benvingudes són les noves tecnologies. Podem dir que l'escoleta ha creixcut, igual que nosaltres.

16 comentaris:

Fani ha dit...

Hola Neus estas inspirada en el col·legi,
perquè es veritat que tots estem mooolt contents!!! b7ss!! :D

Hannah ha dit...

Hola Neus!
Tens raó tots tenim dins un poquet d'emoció,però jo crec que també estem un poquet nerviosos i contents.
Estas d'acord, no?
Fins i tot el director semblava molt emocionat i content quan ha llegit el discurs.

Pedro ha dit...

Molt bonic Neus per fi estem tots en el col·legi nou !!! pensàvem que no l'acabarien mai.
Aquest dia és molt bonic!!!

Estela ha dit...

Jo creia que no anavem a estrenar el colegi nou , perquè jo passava per a veure com anava i no el veia millor , però ara m'adone que si que l'han pogut acabar .Hui a sigut un dia molt especial per a tots sobretot per als alumnes i per als professors , que han fet tots els imposibles per a que poguerem pasar al col·le nou , en el menor temps posible .

Jordi ha dit...

M'ha agradat molt el que has dit per qué
parla sobre algunes coses qué hem fet
hui i es veritat que estem tots molt
emocionats per qué tenim un colegi de
primera.!!!

Alexandre ha dit...

M'ha agradat molt per que la mestra de musica ens a preparat una cançó anomenada la balalaica i Jose Miguel i Esther han llegit per megafonia el poema que ha preparat Joana. Al señor conseller li a agradat molt.

Celia ha dit...

Hola Neus m'ha agradat molt la cançó sobre tot perque eixa cançó ha sigut la mateixa cançó que li hem cantat al conceller acompanyada de la flauta.
Tots pensaven que no s'acabaria mai d'obrar .
Menos mal que ja estem ací i també et felicite per la teua entrada.
Adeu a tots i b7s.

Jose Miguel ha dit...

Tens rao Neus hui es un dia molt especial ja que pensavem que no acabarien mai i per fi ja està inaugurat, també m'ha agradat pel poema que em llegit i la balalaika que hem tocat i voldria donar-li les gracies a Joana i a Bea.

Alfredo ha dit...

Neus as escrit una cosa molt vonicaet felicite

Alfredo ha dit...

Perdo et:_



FELICITE!!

nunca dejes de pensar ha dit...

Hola Neus, es una mica prompte per a anar a la universitat, pero la descripció que has fet m'agrada molt.La cançoneta de la Balalaika, molts de nosaltres l'hem cantat, vocal i instrumental es a dir, amb la flaunta.

Hui, ha vingut el cosnseller,
es un dia especial
amb alegria ha vingut a fer
una cosa que no es habitual.

La placa honorífica ens ha posat,
a tots ens ha inspitat!
tenim un nou col·legi,
i li desitgem bon exit.

Pense que encara estic una mica nerviosa des de que J.Miguel i jo hem llegit la poesia davant del senyor conseller!!!.Després la flauta i la partitura instrumental i vocal.
quin dia! per a no oblidar!!!

Nuria ha dit...

Hola Neus!
Em pensava que el blog estava deshabitat, però hui està més nou que mai!
Estic molt contenta de poder estudiar en un col·legi nou.
M'ho he pasat molt bé, encara que m'he posat un poc nerviosa.
Crec que tots hem tingut molta sort de poder inaugurar el col·legi. Espere que tots els alumnes puguen disfrutar-o i que es conserve sempre com ara!
Adeu! B7s!

Ximo ha dit...

Hola Neus!! Tots tenÍem ganes ja de vindre al cole nou, hui estavem tots un poquet nerviosos amb el conseller.És una pena que els de 6º se n'aneu a l'institut, nosaltres el podrem aprofitar un any més.
ADEU!!

Neus ha dit...

Hola a tots!

Fani, moltes gràcies!! així esperem que puguem estar inspirats per fer noves cosetes!! :D

Hannah, estic d'acord!! si, clar, el director estava molt content i emocionat!! :)

Pedro, estic d'acord, aquest dia es molt bonic i especiàl, sempre hi ha que tindre un poc d'esperança i de paciència per a fer les coses. ;)

Estela, ahí te done tota la raó, han fet tot el posible per poder veure el col·legi acavat, és molt important per a nosaltres!! a per cert, has tocat molt bé la flauta!! =D

Jordi, hehehe!!es cert tenim un col·legi de primeraaa!!! =D

Alexandre, tens moltíííssima raó!! a mi també m'agradat la cançoneta, la poesia i eixos aplaudiments que vos han dedicat. :)

Celia, a mi també m'agrada la cançoneta!! L'obra al fí s'acavat!! ;)

Jose Miguel, especial? molt especiaaal!! ha estat molt bé la cançoneta i la partitura, per cert, has recitat molt bé!!

Alfredo, moltes gràcies!! :-)

Esther, hehehe! sí, es cert, és un poc prompte, però tenim que estar preparats per a tot!! m'agrada molt la teua poesía!! endavant!! els nervis hi ha que deixar-los a casa!! Jo m'ho repeteixc molt a sovint cada vegada que em trobe nerviosa!has recitat molt bé, enhorabona!! i si, es un dia per a NO OBLIDAR!!!!:D

Núria, siii hui la nostra caseta ha rebut moltes visites!!i esperem que siga axí sempre!!Es divertit fer noves experiències!! Hem tingut moltííssima sort el poder estar presents a la inauguració, esperem què els pròxims alumnes el puguen gaudir tant com nosaltres!! :)

Ximo, sí, es cert, teníem moltes ganes de veure el cole nou acavat, amb uns pocs nervits i tot mos ho hem passat molt bé!! es una llàstima no poder disfrutar-lo uns anys més però hi ha què anar experimentant!! a mi el que més em sap greu no es pasar un any més al col·legi nou, sinó deixar de veure a els meus companys, companyes, preofessors i professores!!! =)

Una abraçada per a tots i mb7s!!!:D

Estela ha dit...

Quin comentari mes llarg que as fet Neus , moltes gracies per lo de la flauta , tu tambè as fet molt bé lo de Cyberland !!!

Neus ha dit...

Estela, el comentari?? no pasa res!!hehehe!! moltes gràcies!! b7sss!! i fins demà!! :D

Neus.