dijous, 13 de desembre del 2012

CARTA A M ROSER ALGUÉ VENDRELLS

Hola M Roser;
Som la classse de sisé de primària del col·legi Santa Bárbara de Tous i la nostra tutora és Joana. Hem llegit la teua obra DE TOTS COLORS MILLOR. Ens agrada molt perquè ens hem adonat que en la diferència està la igualtat. Sabem que tots som iguals i que ens hem de repectar siga quin siga el color de la pell, dels ulls, la raça, els nostres costums, la religió, els ideals... però convé que ens ho recorden de tant en tant com has fet tu en la teua obra.
Gràcies a tu cercarem informació sobre Pau Casals i escotarem EL CANT DELS OCELLS. La nostra mestra ja el coneix, però prefereix que ho investiguem i ho descobrim per nosaltres mateix.
Els xiquets d' infantil ja coneixen la teua història de L'AVI ANY i també l'adaptació que ha fet Joana a l'anglés amb el suport de Hannah. El teu conte en anglés s'anomena Granny Year. 
Els agrada molt també el teu conte, "La Kika no s'agrada", que els has dedicat. 
Hem buscat la Cançó de la Tolerància que apareix al principi de l'obra pero no l'hem trobat. Si la tens en un arxiu d'audio, ens agradaria que ens la passares i si no, voldriem saber on la podem trobar.
Ja sabem que vius molt lluny i que no pots vindre a visitar-nos. però ens agradaria que ens contestares i que ens contares alguna cosa interessant sobre la teua vida com a escriptora i professora.
Moltes gràcies, restem impacients a l'espera de la teua resposta.

Redactat per la classe de 6é

7 comentaris:

M. Roser ha dit...

Hola Joana,
Ai quina il·lusió...Acabo de llegir la carta i estic molt contenta, avui és una mica tard, però demà us la contestaré amb molt de gust!

Joana , espero que hagis rebut els links de les editorials, igual et són útils.

Molts petons a tots i totes,

M. Roser

JOANA ha dit...

Gràcies m Roser per tot el que els has oferit als xiquets i xiquetes del col·le. Ja veus que els ha agradat molt i que esperen que els contes algunes coses del teu vesant literari i docent.

Hem aprofitat l'obra també per fer comentaris sobre dialectologia.

L'accent dels gitanos i el dels dominicans els han eixit de meravella i ens hem rist molt.

Ara estan investigant sobre Pau Casals.

Demà els penjaré el Cant dels ocells.

Ah i moltes gràcies pels links, ja me'ls mirare.

Besets de tota la classe

Mireia ha dit...

Hola M.Roser,
M'agradaría que vingeres al nostre col·legi per a que ens contares els contes i els treates que has fet, encara que se que estas molt ocupada i que vius molt lluny.

Hannah ha dit...

Hola M.Roser,
Gràcies a tu ja hem cercat informació sobre Pau Casals i hem escoltat la cançó de El Cant dels Ocells.
M' alegra que ens hages contestat la carta i espere impacient le teua resposta per a saber més sobre la teua vida com a mestra i escriptora.
Sabem que estas mot lluny i que no pots vindre a visitar-nos però ens agradaria fer una excursió a vore't i, a més a més, ensenyar-nos alguna obra o algún conté teu. Ja coneguem l'obra de Tots colors millor i el conte de La Kika no s'agrada.

Maria ha dit...

Hola M.Roser,
Els he llegit el teu llibre de la "Kika No S'agrada" als meus germans que estan en 2on de primària ,i els va agradar tant com a mi.També he llegit la teua obra de teatre i espere llegir les altres que li has passat a Joana.

Miguel ha dit...

Hola M.Roser m'ha agradat molt l' obra "De tots colors millor" i també he vist el conte de la kika no s' agrada m'agradaria fer-te una visita i que tots et coneguerem millor, encara que sé que vius molt lluny.

Victoria ha dit...

Hola M.Roser,
Gràcies a tu coneixem a Pau Casals perquè "El cant dels ocells" apareix a la teua obra "De tots colors millor".
Sabem que estàs molt lluny i que no pots visitar-nos,encara que, ens agradaria tindre contacte amb tu mitjançant viatge per cyberland.