divendres, 14 de gener del 2011

Cyberinformació

                                  Foto de Neus Sangüesa

Sols la blancor
despulla el prunyoner.
Somni lleuger.
(Joana)
***
BENVINGUT  a la NATURALESA és el lema del concurs de fotografia Karibu per a joves. Amb aquesta convocatòria es busca educar i crear vincles entre vosaltres, els vostres pares i la natura a l'hora de l'esplai i temps lliure, com podria ser gaudir conjuntament d'una fantàstica eixida al camp.
Llegiu amb atenció les bases per a la categoria Duma, la vostra. De segur que ho passareu d'allò més bé disparant la vostra càmera ací i allà, esperant aconseguir immortalitzar la millor imatge que els vostres ulls puguen captar.
Ací us les deixe:
  • Enviar una fotografia amb el nom i cognoms, l'edat i el número de telèfon dels vostres pares o tutors a : Concurs KARIBU, apartat de correus 497, Vila Real 12540, Castelló.
  • S'admeten imatges en paper, diapositiva i digital (en CD), però es recomana que s'envien còpies originals.
  • Els pares dels concursants enviaran una nota firmada per autoritzar l'edició de les imatges finalistes.
I ara bé el que més us agrada: Els premis.
  • El primer premi serà un trofeu Linx i una càmera Nikon
  • Els accèssits seran lots de material educatiu.
  • El premi honorífic per a tots els participants dels concurs serà una menció d'honor i a més una càmera Nikon, un trofeu  i un lot de material educatiu. Heu llegit bé??? no teniu res a perdre!!!
Vinga, ànims, a passar-ho bé amb els papis i mooolta sort!!!

Ah! se m'oblidava. La recepció d'imatges s'inicia l'11 de gener i finalitza el 26 de febrer de 2011. Els joves nominats i els seus pares podran disposar d'hotel en el cas d'assistir des de fora de la provincia de Castelló, i estan invitats al sopar que tanca la gala.